Menu

Od koraljno crvene do brončane: trendi boje za proljeće 2020.

Trendi boje za proljeće 2020.

Home » Ljepota » Make-Up » Od koraljno crvene do brončane: trendi boje za proljeće 2020. - 03.2020

Zima se bliži svom kraju, priroda se budi iz zimskog sna i prve zrake sunca miluju našu dušu. Idealan trenutak da se isprobaju trendi boje za proljeće i odredi potpuno novi stil. Žarka koraljnocrvena, sjajuckavi vodeni tonovi i sjajna brončana postavljaju svježe akcente i bude ushićenje za nadolazeće toplo doba godine.

Flashy Eyes & Boy-Brows

Proljeće u znaku šarenila! Od sada su u fokusu oči koje smiju sjajiti u snažnim bojama, od narančastocrvene do koraljnocrvene. Posebno otkačeno boja djeluje u debelom potezu na gornjem kapku. Decentniji način je da se crvena nanese samo na pregib kapka.

Formula je sljedeća: Koraljnocrveno sjenilo nanosi se u kombinaciji s finom, tamnom crtom na kapku i maskarom kako bi oči djelovale svježe i sjajile. Lijep kontrast ženstveno našminkanim očima naravno donose guste obrve.

 

Gradient Nails

Zašto se odlučiti samo za jedan lak za nokte kada postoji toliko lijepih boja? U 2020. godini dalje se nastavlja trend da se svi omiljeni lakovi nose u isto vrijeme. I to u obliku nježnog prijelaza boja s tamnog prema svijetlom.

Formula je sljedeća: Najljepše će stupnjevani nokti izgledati kada svi lakovi potječu iz jedne porodice boja. Tko više voli prirodno, dobro će odabrati s nježnim nude, bež i ružičastim tonovima, dok će ljeto nokti prizivati u nijansama breskve i koralja.

 

Nježan sjaj

Blistava koža i joga-ten već su duže vruća tema, a i 2020. godine će zdrav sjaj kože biti jedan od najljepših proljetnih trendova. Primer i tekući puder s reflektirajućim česticama stvorit će ujednačen sjaj na licu – ili naglasite samo predio između bočnih jagodičnih kostiju i obrva pomoću highlightera. Također novost: Vraća se sjajilo za usne koje nudi sjajnu alternativu.

Formula je sljedeća: Kao pripremu napravite nježan piling usta i nanesite sredstvo za njegu (s niskim udjelom masnoća). Zatim nanesite sjajilo iznutra prema van i izostavite kutove usana.

 

 

Nebo i more

Od klasične plave preko akvamarina do pastela: Sjajni plavi tonovi su najpoželjnije boje godine koje će instantno stvoriti nebesku lakoću na kapcima i noktima. Različite nijanse mogu se kombinirati po želji, a posebno otmjeno djeluju sjajuckave teksture koje reflektiraju svjetlost.

Formula je sljedeća: Snažne boje zahtijevaju pravu podlogu. Kod plavog laka za nokte se koriste bazni i završni lak, dok će kod sjenila primer osigurati postojanost.

 

 

Brončano doba

Da, postoji ta jedna boja sjenila koja jednostavno uvijek ide i zaista svakome lijepo stoji na licu: brončana boja. Preko dana se boja decentno nanosi i osigurava prirodan sjaj, dok navečer postaje pravi mamac za poglede u kombinaciji s crnim tušem za oči i obilato nanesenoj maskari na trepavice.

Formula je sljedeća: Brončane oči djeluju posebno harmonične kada se i donji kapak zaokruži u istoj nijansi boje. Prema vanjskom kutu oka boja se nježno stapa sa sjenilom na gornjem kapku.

Prema gore
OKViše informacija