Menu

Na zdravlje!

Priča o imunitetu.

Home » Zdravlje » Na zdravlje! - 01.2018

Blago peckanje u grlu, curenje iz nosa uz dodatnu porciju zimice i bolova u nogama i rukama – i recept za tjedan dana odmora u krevetu je gotov. Upravo u ovo vrijeme kao da smo programirani na kašalj i kihanje. Kako biste se ponovno brzo oporavili, predlažemo da probate neke od brojnih pomagača protiv prehlade iz dm-a. Smanjuju simptome prehlade, jačaju imunitet i ubrzavaju proces ozdravljenja.

• Curenje iz nosa ovih će dana lako uzrokovati bilo hladan jutarnji zrak kojem ste izloženi na putu do posla bilo virus gripe. A onda slijedi nezaustavljivi koncert kihanja, šmrcanja i teškog disanja. Nos je i inače osjetljiv, a kihanjem i šmrcanjem dodatna nadražene sluznica i koža iziskuju pomoć. U ovakvim trenucima dobrodošla je krema za njegu koja ujedno i pomaže nadraženoj koži. Brzu pomoć nudi DAS gesunde PLUS krema za nos, 10 ml.

• Čaroban proizvod protiv prehlade ne postoji, no uz nekoliko trikova i kućnih pomagala možemo ublažiti i najgore tegobe. Priroda nam je pritom pripremila brojna visokovrijedna blaga koja ublažuju simptome kašlja i promuklosti. DAS gesunde PLUS pastile trputac 30 kom i DAS gesunde PLUS tvrdi bomboni od kadulje, 50 g.

• U novoj godini možemo standardno očekivati puno stresa uslijed kojeg nam pada imunitet i stvaramo plodno tlo za viruse svih vrsta! Već i pri samim naznakama bolova u grlu i području prsa preporučujemo vam korištenje sprejeva koji olakšavaju disanje. Takvi proizvodi mogu sadržavati sastojke poput dekspantenola i svježe arome metvice.

• Kako biste uopće spriječili da do prehlade dođe, trebali biste dovoljno rano potaknuti rad svog imuniteta. U dm-u potražite brojne vitaminske bombe u obliku superfood pločica, sušenog voća i dopuna prehrani. U kombinaciji s ujednačenom prehranom i kretanjem pomoći će nam da hladno godišnje doba prođemo zdravi, uz fit osjećaj.

Prema gore
OKViše informacija