Menu

Novi power-stil u modi

Mrežaste čarape, blejzeri, hlače od odijela i kombinezoni pokazuju što sve mogu.

Home » Ljepota » Novi power-stil u modi - 04.2017

Jake žene su samopouzdane i to pokazuju s pravim stilom. Mrežaste čarape, uske haljine uz tijelo i hlače od odijela pritom zadaju glavni ton stila, a da pritom zadržavaju decentnu notu.

Hlače od odijela općenito

Ljeti možemo nositi lagane hlače od odijela bez sakoa umjesto kojeg možemo kombinirati šarene majice i remen tamnoplave boje, sve Claudia Brandmaier. Natikače svijetlooplave kože Tamaris i naušnice s.he stylezone, dm. Naočale mačkastog dizajna R.T.CO upotpunit će ovaj girl boss look.

Ulovljeni u mreži

Mrežaste čarape ponovno su u modi i nisu sexy, nego su sada sasvim cool. Model Palmers nosi se u kombinaciji sa suknjom na preklop (H&M) i svilenom bluzom Claudia Brandmaier; ukosnica se stavlja kao ukras za kragnu, s.he stylezone, dm. Choker COS.

Bjelzer koji ističe struk

Strukirani blejzer Madeleine Mode pomoći će vam u privlačenju pogleda. Mini suknja s očicama M Missoni, majica Longchamp, čarape Item M6, srebrne naušnice ebelin, dm i balerinke Tamaris zaokružit će ukupan dojam.

Ženska strana muške košulje

Napokon više ne moramo ulaziti u ormar svoje bolje polovice kako bismo pronašli neku njegovu košulju. U H&M-u imaju takve iste, ali za dame. Oplemenite ih dajući im dozu ženstvenosti kombinirajući ih šalom na prugice i hlačama Madeleine Mode te zlatnim vintage naušnicama Carla.

 

Uske haljine će nas raznježiti

Uska haljina ružičaste boje ističe siluetu. Kako se tijekom dana ne bismo osjećali kao da smo nagi, ispod će izvrsno pristajati prozirna majica boje kože, sve Never Denim. Naušnice nose potpis Tommyja Hilfigera.

 

Prema gore
OKViše informacija