Menu

Što se s čime slaže? I što još dodati?

Najvažnija pitanja u području stila ove sezone.

Home » Ljepota » Što se s čime slaže? I što još dodati? - 05.2017

Trendova za muškarce ima dovoljno. No brojne ponude navode na brojna pitanja, na primjer, kako kombinirati odabrane komade ili s kojim se klasicima nikada nećemo prevariti. Mogu li se doista nositi sandale i čarape? Jedno je sigurno, kada je moda u pitanju, muškarci pokazuju sve više hrabrosti za rizikom što može uzrokovati i pokoji pogrešan modni korak. Kako biste to izbjegli, ovdje ćemo pokazati s kojim komadima, printevima i krojevima trenutačno zadržati visoki modni stil.

Bijela košulja. Klasik, rado viđen i izvan ureda. No došlo je vrijeme da uske modele ostavite u ormaru. Novi krojevi su prozračniji, rukave zavrnite. Mali smiley otkriva da je riječ o košulji The Truth Humor. A s njom ne možete pogriješiti
Duge hlače. Traperice se uvijek mogu kombinirati, a karirani modeli hlača Colmar samo ponekad. Na primjer, uz predimenzionirane majice i bijele tenisice.
Čarape s uzorkom. Dopuštene su, ali umjesto točkica, radije se opredijelite za grafičke uzorke, Falke. Osobito se slažu s tamnocrvenim mokasinama.
Nakit. Ne, prošla su vremena kožnih narukvica i lanaca s drvenim privjescima koje smo kupovali na prošlom godišnjem odmoru. Katie G., dizajnerica nakita izrađuje srebrne lance s privjescima koji su u svakom slučaju prikladni i za muškarce i za žene.
Sunčane naočale. Sunčane naočale s reflektirajućim staklima već pomalo izlaze iz mode. Retromodeli poput modela SUNDANCE iz dm-a nikada neće izaći iz mode.
Sandale. Lijepe muške sandale poput ovog modela Hunter pristaju uza sve kombinacije, samo ne uz čarape.
Kratki rukavi. Budući da je poznato kako su košulje kratkih rukava rijetko moderne, alternativa su polo majice
Jakne koledžice. Koledž ili bomber jakna već je dospjela u svaki dobro organiziran ormar. Crni, plavi i sivi modeli su osnova, a detalji poput naljepnica i zakrpa čine razliku. Replay
Zlatni sat. Ako sat već mora biti zlatni, onda obavezno nosite model „The Station“,Nixon.
Ruksaci. Šareni modeli ruksaka su neobični. Ali ovaj crni model od teleće kože Sandqvist spreman je pratiti nas od ureda do plaže.

 

Prema gore
OKViše informacija