Menu

Mali pomagači za ljepotu muškaraca

I muškarci se bore s nečistom kožom, podočnjacima i čupavim obrvama. Moguće im je pomoći.

Home » Ljepota » Mali pomagači za ljepotu muškaraca - 07.2019

Prije nekoliko godina, muškarci koji su cijenili svoj izgled smatrali su se „metroseksualcima“. Danas su pojmovi korektor i pinceta postali uobičajeni i za muškarce, tako da već dugo nismo čuli taj naziv. Ali kao i kod dama vrijedi: manje je više. Uostalom, nitko ne želi izgledati kao da ima sloj žbuke na sebi, već samo malo odvratiti od sitnih nedostataka. To je lako i bez puno vježbe.


Zbogom zrcalni sjaj

Muška je koža uglavnom prilično masna, pa proizvode za sjaj radije ostavite na polici. Sredstva za matiranje uklanjaju sjaj i istovremeno optički osiguravaju ravnomjerniji izgled kože.


Zijeeeeev

Ako je noć opet bila prekratka, a tjedan posebno naporan, ali ipak želite izgledati svježe na važnom sastanku ili na spoju, korektor pomaže protiv tamnih podočnjaka. Praktični su proizvodi s integriranom spužvom ili masažnom kuglom, jer omogućuju optimalnu raspodjelu boje. Pomozite malo prstima i nježno utapkajte korektor u kožu – i izgledate kao novi.


Dajte licu okvir

Prema obrvama se često ponašamo kao prema maćehi, ali ne smijemo podcijeniti koliko privlače poglede. Ružne dlačice između obrva uklanjaju se pincetom, osobito duge dlake pažljivo se šišaju škarama. Nestašne dlake fiksiramo prozirnim gelom za obrve na mjesto.


Nemate hrabrosti za prazninu

Budući da ste uložili toliko vremena i truda u brigu o bradi, na nekim mjestima dlake svejedno ne žele rasti. Olovkom za obrve lako se mogu popuniti manje praznine.


Samo nemojte pocrvenjeti

Prištići, vidljive vene ili crvena mjesta ne pomažu da se osjećate ugodno u svojoj koži. Tonirana krema za zaštitu od sunca ne samo da štiti kožu, nego i pomaže da koža ima ravnomjeran ten. Kod proizvoda koji jače pokrivaju, bolje izostavite bradu. Boja se može zalijepiti za bradu, što izgleda neprirodno. Manje nečistoće kao što su bubuljice precizno se prekrivaju korektorom. I ovdje nježno utapkajte proizvod umjesto da ga trljate, tako trebate manju količinu i postići ćete prirodniji rezultat.


Spreman za poljubac u bilo koje vrijeme

Ako želite učiniti više sa svojim usnama nego samo govoriti, trebali biste se pobrinuti za njih. Odgovarajuće olovke za njegu dostupne su i u toniranim varijantama koje izgledaju prirodno. Ako radije želite izbaciti boju, možda ćete pomoći malo sjaja.

Prema gore
OKViše informacija