Menu

Ljetni horoskop 2017.

Što vam zvijezde donose ovo ljeto.

Home » Nadahnuće » Ljetni horoskop 2017. - 07.2017

Ljetni horoskop 2017.

Lav, 23.7. – 23.8.

Löwe

Ovo ljeto vaša želja za slobodom bit će posebno intenzivna. Najradije biste otišli na izlet na neko nepoznato mjesto i spavali pod zvijezdama. Ako si zbog svakodnevnih obaveza ne možete dopustiti takvo jedno putovanje, barem vani vježbajte i uživajte u wellnessu. U parku možete vježbati jogu, a potom se prepustiti ugodnoj masaži u bazenu.

Djevica, 24.8. – 23.9.

Jungfrau

Ovo ćete ljeto provesti bezbrižno, na putovanjima. U karijeri ćete brzo ostvarivati rezultate, a ni u ljubavnome životu nećete gubiti vrijeme. Tempo si zadajte čak i kada se krećete: speedhiking u dobroj obući i sa štapovima u međuvremenu je postao omiljeni sport na vanjskome prostoru koji vas može vratiti u odličnu formu.

Vaga, 24.9. – 23.10.

Waage

U kolovozu ćete biti prevrtljivi ne samo kada je riječ o ljubavi nego i o poslu. Tek od 3.9. moći ćete stajati iza svojih odluka. Dosljednost biste mogli pokazati i kada je o hrani riječ. Priuštite si barem jednu poslasticu, možda kakav dobar puding, dostupan i u vegan varijanti.

Škorpion, 24.10. – 22.11.

skorpion

Ovo ljeto neprestano će se smjenjivati faze borbenosti s harmoničnim razdobljima ispunjenim dubinskom unutarnjom ravnotežom. U sklopu nekog novog programa tjelovježbe naučite kako takve suprotnosti udružiti i na tjelesnoj razini: boxing yoga miješa elemente treninga boksanja s asanama i tako utječe na poboljšanje ravnoteže, koordinaciju, pokretnost i osjećaj za vlastito tijelo.

 

Strijelac, 23.11. – 21.12.

schütze

Tiha voda brege dere. U skladu s time nemojte podcijeniti jednu mirnu osobu u svome okruženju. Krajem kolovoza probajte s njome stupiti u kontakt. Skimboarding ljetni je sport koji ćete lako svladati, a priuštit će vam ogromnu zabavu.

Jarac, 22.12. – 20.1.

steibnbock

„Think big“ trenutačno nije samo veliki moto prema kojem ćete se voditi. Ovo ljeto vaša će ljubav biti na detaljnom propitivanju. Zato se usredotočite na detalje, jedan ugovor provjerite pod povećalom i jedite mini kivi koji je veličine grožđa i nema dlačicama prekrivenu kožicu. Riječ je o praktičnoj vitaminskoj bombi koju možete jesti kao međuobrok.

Vodenjak, 21.1. – 19.2.

wassermann

Željeli biste od nečega odustati? To baš i nije dobra ideja. Pokažite kolika je vaša izdržljivost jer vas krajem rujna očekuju značajniji zamasi u doslovnom smislu. Trenutačno cvjeta disck golf kod kojega se, baš kao i u slučaju pravog golfa, uz što manji broj pokušaja nastoji doseći cilj – ali s frizbijem.

Ribe, 20.2. – 20.3.

fische

Do sredine rujna kroz svakodnevicu ćete manevrirati kao da vozite slalom. Nasreću, tako ćete, uz malo spretnosti, uspjeti . Ovu tehniku možete trenirati i u parkovima u kojima se može vježbati motorika.

Ovan, 21.3. – 20.4.

widderOvo ćete ljeto moći savršeno uskladiti ljubav, karijeru i novi hobi i u tome ćete biti jako uspješni, osobito nakon 15.8. kada odustanete od ukočenog načina ponašanja. Kombinirajte i kada je o sportu riječ: probajte bossaball, popularnu kombinaciju nogometa, odbojke i skakanja na trampolinu.

Bik, 21.4. – 20.5.

Stier

Vaša lojalnost osobito će biti upitna u kolovozu i krajem rujna. Pokažite da igrate za svoj tim svim srcem i svom dušom. Možete vježbati polodance, čak i kod kuće. Trening iziskuje puno snage i vježbe i pritom vas održava u top formi

Blizanci, 21.5. – 21.6.

Zwillinge

Rastužuju vas uvijek iste gluposti? Raspoložite sami sebe nekim raznolikim sadržajima. U kolovozu biste u svoj život trebali dopustiti brojne nove stvari. Znate li što je onigiri? Riječ je o japanskom snacku od zdravih rižinih trokutića s povrćem ili ribom koji su sve češće u ponudi. Idealni su kao međuobrok u podne.

Rak, 22.6. – 22.7.

Krebs„Girls just wanna have fun“ ovo će ljeto biti vaš moto. Sada želite uživati u životu i nećete nikome dopustiti da vam pokvari zabavu. Koji bi bio idealan sport za vas? Blobbing! Zabava, u i oko vode, zajamčena.

Prema gore
OKViše informacija