Menu

Riješite se kose

Savršene frizure za ljeto.

Home » Ljepota » Riješite se kose - 06.2017

To što je ljeto, i dalje ne znači da moramo odrezati svoje duge pramenove. Umjesto toga ih stilizirajte ukosnicama i vrpcama, postavljenim na najrazličitijim dijelovima glave.

Spušteno

Težina izvedbe: lagano

Uz minimalna pomagala ovaj će look postići maksimalan učinak. Konjski rep začešljajte sasvim nisko i povežite ga crnom trakom koja će ga dodatno učvrstiti i dati mu dodatnu notu elegancije.

Postupak: prvo napravite razdjeljak po sredini i dobro začešljajte kosu. Oko sredine vrata povežite kosu običnom gumicom za kosu u niski konjski rep pa samo na njega nanesite sprej na bazi slane vode ili pjenu za valovitu kosu kako biste dobili blage uvojke. Na kraju gumicu prekrijte crnom trakom od samta ili satena.

Preporučujemo:

Slatko. Ali i praktično, mini gumice za kosu EBELIN.

Slano. GOT2B slani sprej za teksturu kose podariti će vašoj kosi valoviti izgled poput morske sirene.

S ukusnicama u kosi

Težina izvedbe: lagano

Predstavljamo savršenu ljetnu frizuru s efektom mokre kose. U ovoj varijanti kosa se uklanja s lica, a završava uz vrat uza koji se veže u niski konjski rep. Ukosnice koristite u velikom broju, ne samo iz praktičnih nego i iz stilskih razloga.

 

Postupak: prvo počešljajte kosu i napravite razdjeljak nisko sa strane. Potom obilno nanesite gel na dio glave gdje je kosa razdvojena pa kosu svežite u niski rep. Potom u kosu stavite 15 do 20 ukosnica s razmakom od otprilike pola centimetra. Brzo i efektivno!
Make-up: važno je postići savršen i ujednačen ten. Na kapke obilno nanesite plavo-zelenko metalik sjenilo. Ako želite, možete ga nanijeti i difuzno. Nježno ružičasto sjajilo izvrsno će pristajati i zaokružiti cijeli look.

Preporučujemo:

Sjaj. BALEA vodica za oblikovanje frizure ne opterećuje vašu kosu, a daje joj čvrstoću i savršen volumen.

Čvrsto. Učvrstite svoju omiljenu frizuru ukosnicama EBELIN.

Zeleno. S CATRICE mono sjenilom za oči svakako ćete biti u trendu.

Gone with the nude. L’OREAL sjajilo za usne nude boje za nježan make-up.

 

 

Spleteno na najvišoj razini

Težina izvedbe: teško

Naprijed složite visoku punđu, a odostraga umjetnički spletene pletenice. Pletenice napravite tako što ćete uz glavu splesti nekoliko redova pletenica u smjeru od vrata prema vrhu glave. Na vrhu glave smotajte pletenicu. Premda zvuči pomalo komplicirano, ova frizura je jako jednostavna za izradu. Uz malo vježbe frizura će vam uspjeti bez problema, a za početak neće škoditi i ako vam koji pramen malo „pobjegne“.

Postupak:

Korak 1: nekoliko pletenica morate splesti sa stražnje strane glave i zato sjednite na neku stolicu, zabacite kosu prema naprijed tako da slobodno visi u zraku pa je prvo dobro počešljajte.
Korak 2: po sredini glave češljem napravite razdjeljak. Potom kosu sa svake strane odvojite na nekoliko dijelova.
Korak 3: sada po sredini glave spletite francusku pletenicu te je učvrstite gumicom za kosu.
Korak 4: proces ponavljajte toliko često dok ne spletete kosu s cijelog područja stražnje strane glave. Potrebno je splesti tri do četiri pletenice.
Korak 5: sada napokon možete podići glavu i svezati kosu zajedno s krajevima pletenica u punđu. Kosu potom fiksirajte ukosnicama, a na kraju i fiksirajte sprejem za kosu. Ako želite, možete oko punđe povezati usku crnu traku.

Preporučujemo:

Kovrče. TAFT pjena za kosu za oblikovanje vaših neukrotivih kovrča.

Lagano ljeto. Rumenilo u prahu S.HE stylezone upotpuniti će svaki make-up.

 

 

Sa stražnje strane glave

Težina izvedbe: lagano

Riječ je o frizuri sa suptilnim efektom. Premda ćete utrošiti minimalan trud, ukosnice će se pobrinuti za to da ova frizura zasja visokim sjajem. Osobito će dobro funkcionirati ako prosušite kosu na zraku pa ona bude blago valovita. Frizura je funkcionalna kao elegantna večernja frizura.

frisur mit vielen Bobby Pins

Postupak: ako vam je kosa u trenutku kada radite frizuru, blago valovita i prosušena na suncu, onda biste prvo trebali nanijeti sprej na bazi slane vode ili pjenu za valovitu kosu. Prednji dio kose potrebno je strogo podijeliti po sredini glave pa od ušiju prema dolje poredati ukosnice između kojih možete ostaviti razmak od pola centimetra.

Preporučujemo:

Snažno. NIVEA lak za kosu njeguje kosu te pruža 24-satnu zaštitu u vrućim ljetnim danima.

Završni sjaj. MAYBELLINE Master highlighter podariti će vašoj preplanuloj koži dodatan sjaj.

 

 

Prema gore
OKViše informacija