Menu

Imamo odgovor na vječno pitanje: Što pokloniti za Valentinovo?

Romantični blagdan iskoristite za trenutke uživanja i opuštanja.

Home » Ljepota » Imamo odgovor na vječno pitanje: Što pokloniti za Valentinovo? - 02.2020

Znate li priču o Svetom Valentinu? Ona seže do 2. stoljeća i govori o biskupu koji je unatoč carevoj zabrani potajno vjenčavao vojnike. Kada je otkrivena njegova tajna Valentin je pogubljen, a legenda kaže kako je bio vrtlar srcem i dušom te da je zaljubljene darivao cvijećem iz svog vrta. Danas je Valentinovo tradicija koja slavi ljubav i zaljubljenost u svim oblicima, a ovaj romantični blagdan obilježava se diljem svijeta. Običaji nalažu da se na taj dan posvetimo voljenima, a mi vam donosimo inspiraciju za darove – od malenih gesta pažnje, do značajnijih iskaza ljubavi.

Wellness dan za dvoje

Ovo je klasik u kojemu ćete uživati bilo da ste svježe zaljubljeni ili su vam prijeko potrebni trenuci opuštanja s partnerom. Rezervirajte dva dana samo za vas dvoje, ugasite mobitele i posvetite se jedno drugome. Stvorite zajedničke uspomene koje će ojačati posebnu vezu među vama.

Doručak u krevet

Ponekad su male stvari koje netko čini za nas te koje nas navode da ih volimo sve više i više. Neka Valentinovo bude samo jedan od dana kada ćete iznenaditi voljenu osobu izlaskom na večeru, buketom cvijeća, omiljenom čokoladom ili doručkom u krevetu. Ponekad je samo kompliment dovoljan da uljepša nečiji dan.

Mirisna izjava ljubavi

Mirisni darovi nose u sebi nešto vrlo senzualno, emocionalno i intimno. Mirisi djeluju na limbički sustav našeg mozga koji kontrolira emocije i svaki miris ostavlja svojevrsni otisak u našem mozgu koji je povezan s određenim emocijama. Mirisi mogu probuditi živo sjećanje na određeni događaj iz našeg života pa ako poklonite miris možda uspijete oživjeti zajedničke uspomene, npr. na posljednji zajednički odmor. U izboru idealnog mirisa za sebe ili za dragu osobu pomoći će vam i dm jer u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme nudi brojne odabrane mirise snižene i do 40 posto, a popis svih mirisa možete pronaći na poveznici.

 

Volite sebe!

Zateknete li se učestalo kako dijelite drugima komplimente šakom i kapom, uvijek ste tu za njih i brinete se o njima, a sebe zanemarujete? Društvene norme ponekad u nama izazivaju osjećaj kako je onaj tko se brine za samoga sebe sebičan. Međutim, kvaliteta naših odnosa prema drugima uvelike ovisi o tome koliko volimo sami sebe. Jer samo ako znamo cijeniti sami sebe, možemo iskazati poštovanje i prema drugim ljudima. Pokažite više ljubavi prema samoj sebi ovog Valentinova, ali i svaki dan. Naučite se odnositi prema sebi kao prema najboljoj prijateljici, udovoljite si znakovima pažnje i malim darovima. Zašto si ne bi priuštili onu novu liniju njege za lice, onaj ruž za sasvim novi izgled ili onu kričavu boju laka za nokte? Valentinovo je baš pravi trenutak za to.

 

Prema gore
OKViše informacija