Menu

Horoskop za prosinac

Što vam zvijezde donose u prosincu.

Home » Nadahnuće » Horoskop za prosinac - 11.2017

Horoskop prosinac 2017

Strijelac, 23.11. – 21.12.

schützeVaša vas bolja polovica nosi na dlanovima, dok na poslu živite na staroj slavi. Sve to ukazuje na činjenicu da ni u poslovnom ni u privatnom životu nemate razloga naprezati se. No ipak to učinite u fitness studiju dovedite se u formu kombinacijom intenzivnih treninga snage i kraćih kardio-vježbi.

Jarac, 22.12. – 20.01.

steibnbockDa barem božićni stres malo popusti – pomislit ćete to u prvim tjednima prosinca. Pritom prosinac neće biti ništa više stresan nego inače, nego će to biti vaš posao koji će vam ostavljati premalo vremena za privatni život. Zato jačajte svoju izdržljivost – stanite na jednu nogu pa njišite suprotnu ruku i nogu.

Vodenjak, 21.01. – 19.02.

wassermannLjubavni snovi ovaj će mjesec sami od sebe postati stvarnost, dok one poslovne morate ostvariti sami. Do 9. u mjesecu sve će vam polaziti za rukom kao od šale, a nakon tog razdoblja morat ćete pokazati izdržljivost. Trenirajte je trčeći na duge staze. Kretanje na svježem zraku pomoći će vam da razbistrite glavu

Ribe, 20.02. – 20.03.

fischeU jednoj obiteljskoj prilici zadržat ćete se na površini, dok biste na poslu mogli potonuti. Meditirajte tijekom podnevne stanke i tako spriječite stanje iscrpljenosti, a to možete u nekom obližnjem yoga studiju ili izvodeći jednostavna vježbe na radnome mjestu. Pritom vam mogu pomoći brojne besplatne mobilne aplikacije.

Ovan, 21.03. – 20.04.

widderU božićnom ste stresu? Morate u kupnju, a radije biste ispijali punč na nekog božićnom štandu? Do sredine u mjesecu shopping vas neće pretjerano zanimati i radije ćete sa svojom najdražom osobom razmjenjivati nježnosti u nekoj udobnoj sofi. Slobodno se prepustite lijenosti, ali ni u kojem slučaju pritom nemojte posegnuti za nekim nezdravim grickalicama, nego se radije opredijelite za neke zdrave orašaste plodove. Ne samo da su zdravija opcija nego jačaju vaš živčani sustav za stresne poslovne zadatke koji vas očekuju oko 20. u mjesecu.

Bik, 21.04. – 20.05.

StierLjuti ste zato što sve morate obavljati sami? Radije se razveselite jer u ovome razdoblju delegiranje poslova samo će uzrokovati gubitak vremena i pogreške u radu. Sve što sami možete napraviti, napravite jer ćete tako biti brzo gotovi, a rezultat ostvarenoga će biti visoke kvalitete. Nošenje teških vrećica na različite zabave zamijenite vježbama koje uključuju bučice i tako trenirajte gornji dio ruku.

Blizanci, 21.05. – 21.06.

ZwillingeIzmeđu vas i uspjeha trenutačno se nalazi samo vaše nepovjerenje, što vrijedi i za privatni i za poslovni život. Pokušajte ga nadići što je brže moguće, a to vam može poći za rukom ako se budete bavili acroyogom. Vježbe se izvode u dvoje, a povezuju yogu, akrobatiku te tai-masaže u dinamičnu, ali i ljupku cjelinu koja jača tijelo i osjećaj zajedništva.

Rak, 22.06. – 22.07.

KrebsLjuti vas jedna poslovna situacija oko 9. u mjesecu do te mjere da biste mogli eksplodirati? Umjesto da se upustite u ogromnu svađu, radije biste se trebali pobrinuti za unutarnju uravnoteženost – baveći se treningom na kojemu možete dizati utege. Predlažemo vam aerial hoop, specifičan ples pomoću obruča koji visi sa stropa.

Lav, 23.07. – 23.08.

löweKada pomislite na Božić, počnu vam rasi zazubice? U ovome razdoblju užitak će vam biti prvi na pameti, dok će vas dobra hrana usrećiti više no ikoga drugoga. Pijte zeleni čaj kako vas na vagi ne bi dočekalo nikakvo neugodno iznenađenje. Jedno je istraživanje pokazalo da ćete tako spriječiti gomilanje masnih naslaga u tijelu

Djevica, 24.08. – 23.09.

JungfrauIgre moći na poslu bi vam mogle priskrbiti osjećaj bespomoćnosti. Umjesto da zbog toga frustracije istresate na svome partneru, trebali biste jačati svoje samopouzdanje, na primjer u sklopu crossfight-treninga. Riječ je o treningu u sklopu kojega se kombiniraj tehnike taekwondoa, hapkidoa i kickboxa, a poboljšava kondiciju i koordinaciju.

Vaga, 24.09. – 23.10.

WaageU vašem slučaju blagdansko ozračje stiže već 2. prosinca, donoseći vam ljubavnu sreću, financijske uspjehe i puno lijepih trenutaka koje ćete provesti s prijateljima i obitelji. Sve što još morate napraviti, jest uživati u tom prekrasnom vremenu. To vam teško pada? Pomoći će vam ako se možete uključiti u grupnu terapiju Euthyme u sklopu koje se trenira sposobnost osjećanja sreće.

Škorpion, 24.10. – 22.11.

skorpionPrštite od energije, ali svi oko vas osjećaju se umorno i bezvoljno i nitko ne želi ništa raditi s vama? To vam se može često ponavljati tijekom prve polovice prosinca. Radije se okrenite tjelovježbi i radite na povećanju snage i mišićne mase.

 

Mjesečni kalendar – preporuke

  • željeli biste promijeniti boju kose prije božićnog ručka ili novogodišnje proslave? Nikakav problem: razdoblje od 21. do 23. u mjesecu ili od 29. do 30. bit će idealni za promjenu boje ili tona.
  • želite li se malo oznojiti za ljepotu? Od 16. do 18. te od 26. do 27. sauna će vam omogućiti besprijekoran ten.
  • željeli biste otići na tretman protiv urastanja noktiju? To će vam uspjeti kao od šale 1., 2., 20. ili 28. u mjesecu.
Prema gore
OKViše informacija