Menu

Giving Friday – Dan, kada svaka kupnja čini dobro djelo!

Svaka kupnja se broji i pomaže kojima je najpotrebnije.

Home » Život » Giving Friday – Dan, kada svaka kupnja čini dobro djelo! - 11.2020

U dm-u je čovjek uvijek na prvom mjestu, a 27. studenog 2020. nije izuzetak, već naprotiv: ponovno nam se vraća GIVING FRIDAY!

Dan posvećen prikupljanju sredstava za dobru namjenu naš je odgovor na „Black Friday“, dan kada uobičajeno većina nas razmišlja o tome kako sebi osigurati što bolje uštede. Svjesno se protivimo međunarodnom trendu i doniramo 5 % našeg dnevnog prometa u dobre svrhe, sa željom da potaknemo što veći broj ljudi da zastane, napravi predah od shopping groznice te učini dobro djelo.

Zato crni petak u dm-u nije crn, već je u znaku davanja i nosi naziv Giving Friday!

Ako ne želite razmišljati samo o sebi, već želite nešto vratiti i društvu i pomoći onima kojima je potrebno, to možete učiniti na GIVING FRIDAY kupnjom po pristupačnim cijenama u dm-u – jer svaka kupnja, čini dobro djelo! 5 % ukupnog dnevnog prometa ostvarenog na taj dan u našim dm prodavaonicama i dm online shopu donirat ćemo u dobre svrhe.

GIVING FRIDAY 2020.!

Svojom kupovinom podržite rad socijalnih samoposluga Hrvatskog Crvenog Križa

Ovogodišnja cjelokupna donacija biti će usmjerena za donaciju higijenskih potrepština za 18 Socijalnih samoposluga diljem Hrvatske, koje djeluju u sklopu rada gradskih društava Crvenog križa. Socijalne samoposluge, namijenjene su najpotrebitijim građanima Republike Hrvatske i mjesta su gdje socijalno ugrožene obitelji i pojedinci mogu napuniti košarice prehrambenim proizvodima i higijenskim potrepštinama bez novčane naknade.

Zato uživajte ovoga petka u kupnji još i više, opskrbite se sa svime što Vam je potrebno, nagradite se pokojom sitnicom i obavite kupnju s osmijehom znajući da ste istodobno podarili osmijeh na licu nekome drugome.

 

Prema gore
OKViše informacija