Menu

Cushion-make-up

Prava borba jastucima.

Home » Ljepota » Cushion-make-up - 09.2017

U svijetu ljepote razvila se prava borba jastucima otkad je na scenu stupio cushion-make-up.

Riječ je o najnovijem trendu koji je do nas stigao iz beauty-meke Koreje: cushion make-upu. Izvana pakiranje izgleda poput spremnika za puder, a kada ga otvorite, podsjetit će vas na ovlaživače za poštanske marke na šalterima. Princip i funkcija ovakvih proizvoda (cushion znači jastučić) jako je jednostavan. Nisu ništa drugo doli tekuće teksture koje su utisnute u neku vrstu spužvice. Svaki put kada se spužvica aktivira, otpušta se make-up, čime se omogućuje optimalna potrošnja proizvoda.

Preporuka: žene koje imaju jako masnu kožu, radije neka koriste make-up s mat efektom, kao što je na primjer, mineralni puder.

Savršen za put

Puder u jastučićima lagan je poput tekućih tekstura pudera, a praktičan poput kompaktnog pudera. Zahvaljujući jednostavnom načinu uporabe, savršen je za korištenje kada smo na putu. Slobodno možemo odahnuti jer zamazani prsti sada odlaze u prošlost. Većina ovakvih proizvoda sadrži i zaštitni faktor, a manje su prikladni jedino za ljubitelje proizvoda s većom moći prekrivanja i korekcije svih neujednačenosti na koži.

Budući da jastučići ravnomjerno otpuštaju puder, njihova moć prekrivanja je optimalna. Jastučićem se nježno tapka po površini kože i sadržaj se više ne razmazuje kao što je bio slučaj do sada. Tako se, na primjer, mjesta prekrivena crvenilom mogu jednostavno prekriti. Što se tiče rubova, oni se nakon nanošenja nježno sjenčaju spužvicom. Koliko su ovi proizvodi funkcionalni, pokazuje i činjenica da su se u međuvremenu pojavili i ruževi, rumenila ili tuševi za oči koji se nanose prema istom principu.

 

Preporučujemo:

Prema gore
OKViše informacija