Menu

Bikini ili jednodijelni kupaći kostim?

Najbolji stilovi za plažu.

Home » Ljepota » Bikini ilijednodijelni kupaći kostim? - 06.2016

Premda bikini slavi sedamdeseti rođendan, jednodijelni kupaći kostim nikada nije bio toliko šik kao što je baš ove godine. Vječita dvojba.

Za tako malo tkanine, toliko utrošenog vremena. Prava je sreća kada u jednom pokušaju uspijemo pronaći odgovarajući bikini jer su pred dvodijelne kupaće kostime stavljeni visoki kriteriji. Tako bikini ne samo da mora ispuniti visoka modna očekivanja nego mora pružati osjećaj potpune udobnosti, kao da je šiven baš po mjeri.

Sretan rođendan, bikini!

No krenimo redom, od prvog razloga za slavlje. Bikini je napunio 70. rođendan. Kada je u poslijeratnom Parizu 1946. godine francuski automehaničar i inženjer strojarstva predstavio prvi bikini, vjerojatno je već naslućivao kakav će skandal prouzročiti tim činom. Nije bio svjestan činjenice da će ta dva komada tkanine desetljećima kasnije postati odrazom jednog društva otvorena duha. Ove godine doći će do velikog ujedinjenja. Dva dijela, a dugo bješe odvojena, ponovno su postala jedno. Jednodijelni kupaći kostim oslobodio se svoje usiljene strane i više nije rezerviran samo za starije dame ili sportaše plivače.

Uvjerite se i sami:

Retro.Crni dvodijelni kupaći kostim iz VERONICA DREYER.
Praktično. Košarica za plažu s dugim remenom iz ROSA MOSA.
Sunčano. Žuti kupaći kostim s patentnim zatvaračem iz H&M.
Extra-Torba. Torbica s posebnom namjenom - za bikini iz dm.
Logo. Bijeli kupaći kostim s velikim znakom iz MOSCHINO.
Privlači poglede. Bikini visokog struka iz CALZEDONIA.
Jednostavnost stila. Klasični crni kupaći kostim iz TOMMY HILFIGER.
Romantično. Kozmetička torbica s printom Pariza iz dm.
Mramorni uzorak. Plavo-bijeli, špricani dvodijelni kupaći kostim iz COS.
All in One. Torba za plažu u setu s ležaljkom prugastog uzorka iz dm.
Visok stil. Bikini visokog struka, svijetlo-plave boje iz SUBOO.
Hippy. Sunčane naočale svijetlo-plavih okvira iz BIK BOK.
Šik. Kožne sandale drvenih potpetica ROSA MOSA.

Jeste li već odlučili koji je vaš izbor ovo ljeto? Pri izboru je važno uzeti u obzir i koji kupaći kostim pristaje vašem tijelu. Bikini, klasični dvodjelni ili možda s donjim dijelom visokog struka ili nikad moderiji jednodijelni kupaći kostim. Jednobojni ili šareni, možda neki ludi uzorak?
Uz ovogodišnju ponudu izbor zasigurno nije lak. Zar ne?

Jedan od najpoznatijih bikinija: James Bond: Dr. No

Nezaboravna Ursula Andress 1962.
Sigurno da nikada prije nije bio toliko šik kao ovog ljeta. Klasične boje i krojevi u kombinaciji s modernim detaljima ističu ženstvenost tijela unatoč dodatnom materijalu. Najbolje je da se u to uvjerite sami!

Eva Mühlbauer

Novinarka s naglašenim osjećajem za lijepo. Ujedno je i strastvena kolekcionarka modnih komada i zaljubljenica u čitanje. Balerina. Prvi proizvod koji je sama kupila, a to je bilo kad je imala 12 godina, bio je proizvod dekorativne kozmetike alverde. Već 20 godina nije izašla iz kuće, a da njezini nokti nisu bili nalakirani.

Prema gore
OKViše informacija